Новини

Състезание с тротинетки Хасково 2020

Община Хасково организира първото Състезание с тротинетки за деца от 2 до 14 години. То ще се проведе на 3 октомври 2020 година от 11 часа на алеята в парк Кенана. Състезанието се организира по идея на децата от Хасково.

Участниците ще се състезават в шест възрастови групи за момичета и момчета. В надпреварата по каране на тротинетки ще се включат деца от 2 до 4 години, от 5 до 6 години, от 7 до 8 години, от 9 до 10 години, от 11 до 12 години и от 13 до 14 години. Състезанието с тротинетки е за време и майсторско преминаване през обозначен с конуси маршрут.

Записването за състезанието започва в 10,30 часа в събота, а първият старт ще бъде даден от кмета на Хасково Станислав Дечев точно в 11,00 часа. Поканени са всички деца, които обичат да карат тротинетки и искат да премерят своите възможности с тези на връстниците си.

За победителите във всички възрастови групи община Хасково е осигурила награди, а за всички участници много приятни изненади.
Очакваме всички родители да подкрепят децата си и да бъдат емоционална публика по време на състезанието. Веднага след награждаването ще има демонстрации по майсторско каране на тротинетки и скутери на скейт площадката на Кенана.