НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Хасковската полиция намери списъци за изборите/ВИДЕО/

Хасковски полицаи намериха списъци, за които се предполага, че са за купуване на гласове. Това съобщи днес на брифинг директорът на ОД на МВР Хасково Атанас Ненков без обаче да даде подробности.

От снощи в Свиленград се провежда акция по пресичане на купуването на гласове. Граничният град почерня от полиция и жандармерия. Проверяват се търговски обекти, хотели, игрални зали. В бюро за бързи кредите са намерени 10 000 лв, дебитна и лична карти. Случаят е докладван на прокуратурата.

Освен това Ненков информира, че снощи в Свиленград са заловени двама чужденци, които на този етап не им е изяснена самоличността. Двамата мъже не съдействат но полицията.

От началото на предизборната кампания са били проверени близо 17 000 МПС. В РПУ$тата са привикани 820 души, сред които и криминалния контингент. По време на брифинга на директора на полицията му съобщиха, че полицаи са намерели и 10 000 флакона райски газ.

Освен това отново се е установило, че 40 души без да имат ТЕЛК са се записали да гласуват в подвижна секция без да имат право. Това отново се е случило в община Минерални бани.