Коментари

Хасковски художник: След всяка буря, колкото и голяма да е тя, идва слънце

Поредната #ПриказкаЗаСилата днес разказва живописецът, който с много топлота и нежност рисува Хасково. Даниел Русев се включва в инициативата на община Хасково с едни от емблематичните си картини, които без думи говорят #ХасковоОбичамТе.
Днес Даниел Русев написа:

„Благодаря на Slavian Kostov за предизвикателството.
Моята #приказка ще е кратка, предпочитам да ви я покажа, а не да я разкажа, защото желая работите, които споделям с вас, сами да говорят за мен и таланта, който надявам се нося в сърцето и душата си. Много хора срещнах по пътя, които ми помогнаха и изградиха в мен усета за творчество, подадоха ми ръка в трудни моменти и повярваха, че има място и за мен в света на изкуството. В каквото и положение да се намирате, ако вие сте здрави, ако вашите близки също са добре, трябва да знаете, че вие имате най-голямото богатство на света, защото в днешно време да си здрав е, повярвайте, най-големият късмет и дар от Бог.

Често повтарям на своите ученици, че преди нещата да станат, така както искат, те трябва да се научат да мечтаят и колкото по-смело е желанието им, толкова по-широк и светъл ще е пътят пред тях.

Пожелавам на всички жители на град Хасково да имат все повече моменти на радост и усмивки, да знаят, че след всяка буря, колкото и голяма да е тя, идва слънце, и да не спират да вярват в себе си. Нека повече хора имат късметът, макар и да е с цената на много труд, да напишат своята красива и уникална история.

Предизвиквам една жена, която няма нужда от представяне. Ели Видева, ти си!“