КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Христо Иванов се запъти да е втора цигулка

Христо Иванов е много обиден, че не получи третия мандат за съставяне на правителство. Много му личи. Нищо, че друго лае по телевизорите. Затова може би не отиде на срещата вчера.

Той пак говори едно, а върши друго. И ни залъгва с едни американски лакардии за мейли и ръкостискания.

Г-н Иванов, като искате да правите политика, защо се скрихте, а не отидохте да защитавате позициите си?

Христо Иванов беше противник и на задкулисието, а пък е ходил на килимчето при Слави, тайничко. Казва, че политиката е контактен спорт, но се пази от контакти, като дявол от тамян.

Г-н Иванов, тогава при Слави „контанктно“ ли бяхте? Разсърди се, че от БТВ го питаха за тайната срещичка. Огъна се като Дездемона в обятията на Отело.

Апропо, когато говори за Слави, Христо Иванов казва „политиката е контактен спорт“, а когато става дума за третия мандат не бил контактен спорт, защото нямало смисъл от контакти. Противоречиво и двулично.

Лидерът на „Демократична България“ е против и Иван Гешев. Но къде беше Христо Иванов след като Гешев два пъти беше в Народното събрание. Аз не го видях. Стана партизанска история, нали. Че и жалка дори.

Така, както е тръгнало от „Козяк“ съвсем ще загубят търпение от Ицето. И не на шега, съвсем скоро ще го пратят да е втора цигулка. Защото янките май си харесаха новите харвардски звезди.