Спорт

Хубчев се притеснява от физическата подготовка на „Левски“

„Левски“ не е постигнал нищо значимо въпреки отстраняването на „Ружомберок“ в Лига Европа и има върху какво още да работи. Това изтъкна треньорът на сините Петър Хубчев след втората поредна победа над словаците с 2:0, която изпрати тима му във втория кръг на турнира. Хубчев отново акцентира върху проблемите, които имат на „Георги Аспарухов“.

„Целта беше да се класираме, имахме късмета още с първата възможност да вкараме. Този гол успокои нещата. Има какво да се желае от играта, видях концентрация и умора, тъй като едни и същи хора изнасят тежестта. Трябва да държим повече топката, да бъдем по-агресивни. Има неща, върху които трябва да работим. Не знам докога ще издържим чисто физически“, коментира Хубчев след края на срещата.

Треньорът не вижда швейцареца Давиде Мариани като лидер на състава въпреки головете, които бележи. Хубчев го нарече „малка, но важна частица за отбора“. Треньорът говори повече за новото попълнение Здравко Димитров.

Младият нападател се появи от пейката срещу „Ружомберок“ и пропусна два пъти сам срещу вратаря. „Съжалявам, че Здравко не можа да вкара два гола. Има качества това момче, но трябва да си промени мисленето“, добави Хубчев и завърши, че за „Левски“ няма нито един лесен мач.

Източник: Дневник Снимка: LAP.bg