НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

29-годишен бизнесмен шокира жените, създаде „Дамски бутиков хляб“

Дамски бутиков хляб, от който не се пълнее, е в магазинната мрежа на Хасково от днес. „Ladies Bread“ е с изключително ниско съдържание на глутен и без никакви мазнини. Такъв хляб се предлага за първи път в света. Женският хляб е 2 800 пъти по-диетичен от обикновения.

Потърсихме коментар от производителя на бутиковия хляб – Веселин Илчев. Каква е точно рецептата, той отказа да разкрие. Обясни ни, че се прави от специално брашно и по автентична рецепта. „Имам богат опит с бизнеса с хляб. От 2014 г видях, че никой в бранша не изпъква с нищо и осъзнах, че трябва да има развитие. Аз и екипът ми се постарахме да влезем в нова категория, разказа той.

На нашия въпрос, защо женски хляб, Веселин Илчев отговори: Това е мечтата на една жена, да не пълнее, да няма калории, а в същото време и да не гладува. Теорията за този продукт я създаваме ние, допълни още той.

В специалния хляб няма химия и мастни киселини. Видяхме и лабораторните анализи, които показват, че в него няма мазнини, няма химия, оцветители и консерванти. Нещо повече, има билки. Управителят на „Визара България“ ЕООД ни показа, че има всички необходими сертификати, лицензи и патенти.

Ежедневно ще се произвеждат няколко хиляди бройки от хляба, който вече е във веригите и кварталните бакалии.

Логично възниква и въпросът, как ще реагира конкуренцията. Невъзможно е да има кражба, защото брашното се произвежда от нас, каза още Илчев, който твърди, че дори обикновения хляб да поскъпне, то цената на женския няма да се промени.