НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

БСП Хасково: Не отстъпихме и милиметър от своите обещания

„Призоваваме да се гласува със сърце, но и с разум, за да изберат хората, които не ги подведоха, които не отстъпиха нито милиметър от своите обещания“. Това каза тази вечер водачът на листата на БСП за Хасковска област Атанас Зафиров.

А втората в червената листа – Смиляна Нитова го допълни, че и през миналите мандати социалистите са доказали, че са предвидима политическа сила. „Коалиция „БСП за България“ е единствената политическа сила, която не се поддаде, не се продаде, не се предаде и каквото обещае го изпълнява. Поели сме ангажименти към нашите избиратели и трябва да ги изпълним“, каза още тя минути преди да започне срещата с активисти и симпатизанти на БСП от региона.

Атанас Зафиров обеща, че в новия парламент акценти на депутатите ще бъдат лошата инфраструктура, сринато здравеопазване, некачествено образование в региона.

В зала Хасково тази вечер социалистите отправиха още едно послание към българските граждани и то беше да заложат на мира, да се накажат военолюбците. „На по-малко от 200 км от нас бушува ужасяваща геополитечска война и някои сили, свързани с последното управление правят всичко възможно да намесят България в този конфликт. И очакваме една от първите задачи на българските евродепутати е да бъде битка за мир“, каза водачът на листата в Хасковска област.

От БСП Хасково призоваха хората да изберат в неделя № 24 от бюлетината и заявиха, че са оптимисти. Представителите на столетницата водили кампания очи в очи и по думите им се сблъсквали с ужасяващи проблеми. Според тях хората няма да се затруднят, защото номерът им съвпада с настоящата година, която завършва на 24.

Купуването и продаването на гласове е престъпление