На ухо

В Хасково: Жена хвана мъжа си – политик на калъп с друга

В Районния съд в град Хасково е образувано дело, което поставило съдиите и служителите в неловка ситуация. Според жалбата мъж, чието име към настоящия момент не можем да споменем се оплакал от жена си, че упражнила домашно насилие срещу него. Според потвърдена информация жалбарят се оплакал, че в интимен момент бил хванат на калъп с любовницата си от благоверната. Твърдял, че бил бит от нея и поискал ограничителна заповед.

Известни юристи в София и провинцията твърдят, че за първи път попадат на такъв случай. Любовникът нямал притеснения да търси съдебна защита въпреки деликатната ситуация, в която е попаднал. Според запознати последният е експерт в областта на строителните услуги и геодезията, и в един момент е бил кандидат за депутат и общински съветник на местните избори 2024 г., съобщава сайтът progledni.com.

Обещаваме на нашите читатели да следим внимателно случая, който е прецедент за страната ни. Ще ви информираме в детайли за изхода на делото, за да знаете как да се предпазите в любовните авантюри от жените си, ако Амур не е благословил новата ви връзка.