Коментари

„Демокрацията“ в САЩ простреля Тръмп

Простреляха, макар че не смъртоносно Доналд Тръмп. Изобщо не е неочаквано това. Защото всичко досега каквото направиха срещу него не даде резултат. Той не пострада от това, че искаха да го импийчмънтват, нищо не стана, че го дадоха и на съд, обвиняваха го, опитаха се да го банкрутират.

Но… единственото, което се случи след всичко това, е, че републиканецът набира популярност. Е, тази вечер опитаха и да го елиминират. Пак не стана. Язък за опитите, ялови се оказват все. Тръмп става все по-силен.

Какво се случи?

Стрелба по време на предизборен митинг на Доналд Тръмп в американския щат Пенсилвания. Агенти на Сикрет Сървис скочиха на сцената при кандидат-президента секунди след като прозвучаха изстрелите. Стрелецът е мъртъв, съобщи окръжният прокурор на окръг Бътлър Ричард А. Голдингър. А Тръмп е с окървавено ухо. Кадрите показаха как той се хваща за дясното ухо, когато проехтява стрелбата и ляга на земята. Бившият президент вдигна стиснат юмрукдокато бе свалян от агентите, които бяха оформили тесен кръг около него. Тръмп продължи да размахва юмрук, докато бе вкарван в черен джип.

А от щаба му разпространиха съобщение: „Президентът Тръмп благодари на органите на реда и на първите реагирали за бързите им действия по време на този отвратителен акт. Той е добре и го преглеждат в местно лечебно заведение“.

Толкова за „демокрацията“ в „демократичните САЩ“.