КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Още ли няма кой да пипне неадекватните кифльовци в МВР и ДАНС

Колко трябва да си нагъл, гьонсурат и перде, за да не си подадеш оставката… В България сякаш не съществува подобна процедура. Думата ми е за МВР-то и ситуацията след злополучната катастрофа, при която загинаха двама полицаи. Вместо през тези дни с постовете си да се разделят министърът, главният секретар, полицейските директори в Хасково, Бургас, Стара Загора, Ямбол и Сливен, шефове на ДАНС пак в тия градове, ние ставаме свидетели на пълен непукизъм. И разбира се, на фризирани думи по телевизията.

А всички тези са кифльовци, които явно нямат и грам понятие от полицейска работа. Пълна некадърност видяхме в последните дни и от мВР, и от ДАНС. В Хасково ченгетата са проспали всичко, в Бургас сякаш си бъркат само в носа, тия в Стара Загора, Сливен и Ямбол пък май нищо не разбраха… А нарцисите в ДАНС дори не си заслужава човек да ги коментира. И там същото ниско ниво.  

Двама полицаи загинаха точно заради липсата на капацитет в МВР. И вместо този случай да влезе в учебниците и бъдещите ченгета да разберат, че така не се прави, пробитото и корумпирано МВР ми говори за героизъм.

Неадекватни кифльовци и пълни безхаберници!

И докато министър, и главен секретар, и заместника му ми говорят, че в скоро време ще сме свидетели на нечувани акции и операции, в Бургас пътни полицаи заловиха 141 нелегални. Не ми се мисли, ако тези пришълци имаха идея да оказват съпротива, какво щеше да се случи на тези няколко полицаи.

Е, господин Министър, кога ще си подаде оставката? Кога и главният Ви секретар ще си я подаде? Или нямате намерение да го правите, защото т.нар „Пловдивска група“ не разрешава…

Че няма да го направите е ясно, както е ясна пълната катастрофа на МВР откъм професионализъм. Ясно е още, че както казва една репортерка, лъжете като хабилитирани цигани. Почти за всичко!