България

Адв. Веско Георгиев: Дъщеря ми ще направи всичко по силите си да помогне на някой

„Изненадах се, когато Ина ми каза, че ще се кандидатира за общински съветник в Хасково. Всъщност не чак толкова много. Първоначално си помислих, че е някаква шега. После обаче разбрах, че не е майтап. И я подкрепих“. Това казва адвокат Веско Георгиев за дъщера си Ина Вескова, която е от листата за общински съветници на БСП Хасково.

„Тя може. Няма да се предаде и ще работи. И това го казвам, не защото ми е дъщеря. Познавам я. Отдава се на работата, не се отказва и ще направи всичко по силите си да помогне на някой“, допълва той.

„Не знам обаче като гледам държавата как я досъсипват дали зависи нещо кой знае колко от общинските съвети. Насърчих я и нека опита. Ще свърши доста повече работа отколкото други, които влизат, за да се облагодетелстват“, размишлява Веско Георгиев.

„Призовавам всички, които ме познават да гласуват в неделя с № 1 в бюлетината и с преференция 103, защото Ина няма да подведе никой и ако нещо не е по силите й, няма да го обещае, казва още бащата на кандидата за общински съветник.“

Купуването и продаването на гласове е престъпление