НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

БСП: Хората в Симеоновград показаха, че с № 1 в бюлетината е постижим силен резултат

Водачът на хасковската листа на „БСП за България“ Атанас Зафиров представи програмата, приоритетите в политиките, които ще отстоява коалицията пред препълнена зала в Симеоновград. Там се състоя предизборна среща на кандидатите за народни представители от коалиция „БСП за България“ в 29-ти МИР Хасково с граждани на общината.
В кандидатската листа участват двама представители от симеоновградската общинска организация на БСП.
Срещата бе открита от председателя на социалистите в общината и кандидат за народен представител Господин Мирчев.
Пред симпатизантите на партията Зафиров сподели вижданията си за развитието на България, за социалната политика, повишаването на доходите и ограничаването на инфлацията. Коалицията системно и последователно отстоява защитата на правата на българските граждани, както и техния социален статус и доходи, каза той. И допълни, че БСП е социална партия, която направи възможно увеличението на пенсиите, на минималната работна заплата, въвеждането на безплатните учебници и детски градини.
Жителите на Симеоновград активно поставиха различни наболели за региона въпроси. Един от тях бе обезлюдяването и кризата във всичките и направления, които се отразяват най-много в малките градове. Водачът изрази мнение, че трябва да има равнопоставен достъп до качествени услуги на всички хора, независимо дали живеят в големи или по-малки населени места.
На предизборната среща отношение взеха и част от кандидатите от листата на поставените от гражданите теми.
Хората показаха, че с № 1 в бюлетината е постижим силен резултат и възможност за реализиране на добрата програма на партията в управлението на страната.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!