Коментари

Български офицер – Предател, Убиец, Еничар

„България предложи създаването на щаб на многонационална дивизия „Изток“ и на многонационален щабен елемент за Черно море на наша територия“. Това заявил някой си висш военен офицер Емил не знам си кой, съобщават от ресорното министерство.

Да му откъснеш главата е малко. Измислен офицер, който даже може да не може да марширува. На този главата му няма да уври докато негово дете или близък не стане първа прицелна точка.

България все е имала безотговорници и некомпетентни, но такава безмозъчна, подлизурковска, слагаческа и военолюбива маса никога не е имало в историята ни! Тук тъпанарите с фуражки с лопата да ги ринеш.

Кой дава право на този цървул да се изказва и да прави такива предложения? Този нагаждач няма право да предлага от името на България и българския народ идиотски идеи, които ни правят директни мишени.

Кой дава право на този да говори от името на народа, сякаш България е негова, а той е нейният спасител. Такива „спасители“ ни превърнаха от силна и важна във всяко отношение държава в един геополитически регион. Нищо друго.

Предател! Еничар! Убиец!