КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Г-жо Манолова, от всяко дърво цигулка не става

Мая Манолова вече изнаглява тежко. И колкото повече наближават изборите ще става по-зле. Според прессъобщение от партията й, тя рекла, че ще настоява парламентът да заседава дори и в събота. Т.е – извънредно. А целта била да се приемат законите за съдебната реформа.

Едва ли това е кулминацията в наглото поведение на Манолова. Преди дни това вече беше поискано. Да, БСП поиска извънредни заседания на Народното събрание. Тогава Манолова къде беше. Не пееше ли друга песен?

Сега изведнъж се присети, че видите ли съдебната реформа не била започнала. И пак по думите на Манолова виновни са ГЕРБ, ДПС и БСП. Всички други, но те не.

Майо, влез в час. Всеки ден си в новините с някакви глупости. Това не е ПР. Най-вероятно няма да си в следващия парламент. Не се напъвай толкова, защото на нас хората си ни ясна изцяло. Ти вече прекали до степен, че ни стана противна.

Г-жо Манолова, вземи пример от колегата си Христо Иванов. Виж той как се сниши тези дни след като наговори куп глупости. Направи и ти така. Полезно ще ти е. Омръзна ни да те гледаме на телевизора. Спри с този див популизъм.

Време е вече да осъзнаеш, че от всяко дърво цигулка не става.

сн. faktor.bg