КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Да опаковаш безобразната си управленска немощ в лъжи и да обвиниш друг, е типично за лайнярите

БАБХ погази закона, а прокуратурата спи. БАБХ и МВР извикаха журналистите, но не си признаха за простотиите, които сътвориха за две денонощия.

Христо Даскалов се хвали, хвали… А всъщност, той трябва да бъде арестуван. Да, да правилно. Най-малкото, защото не изпълнява съдебно решение. Този се изрепчи по телевизорите, че колегите му на ГКПП Капитан Андреево поели хамалската работа, защото той издал заповед.

Аланкоолу, така не може. Първо, съдът ти казва в две решения, че товаренето и разтоварването не се извършва от БАБХ, а от оператори. И второ, което е още по-важно – това може да стане, но с изменение в закона, а не с някаква си заповед на хвърчащ лист. Ама, то те от „Промяната“ са на Вие със законите.

Затова този е за арестуване, но прокуратурата спи. А пък в МВР си пипат оная работа. Да опаковаш безобразната си управленска немощ в лъжи и да обвиниш друг, е типично за лайнярите.

Не симпатизирам на въпросната частна фирма, към която имам също претенции и нещо ми подсказва, че около нея се въртят мафиотски игри. Но в случая имаме дълбоко погазване на съдебно решение, което превръща БАБХ в бухалка.

Съвсем отделен е въпроса, че трафикът заради безумията пак на Даскалов стана кошмарен. За което повече от сигурно е, че Турция ще реагира. С право, разбира се.

Два дни гледаме и слушаме хвалбите на бухалките – БАБХ и МВР, а прокуратурата е на морето.

Дежа вю!