Коментари

За изборите. И ще се резрешат ли браковете между ваксинирани и неваксинирани

Темата за изборите се разводнява вече близо седмица. А това, че все още в говорилнята се приказва само за датата на вота и че не започва подготовката за него, означава само едно нещо, че проблемите са гарантирани. Властта продължава да се вторачва с датата, а има толкова много работа по организацията и провеждането на гласуването.

Всъщност мнозинството в парламента заяви, че няма да прави промени в Изборния кодекс. И ще има проблеми в навечерието на изключително ключовите избори.

Видеонаблюдението според повечето депутати не можело да стане в цялата страна. Защо за изборите не може, а за матурите може. А, защо не се направи една поправка, която да дава възможност на застъпниците и наблюдателите да предават онлайн броенето с телефоните си. А? Не е изгодно ли?

Как ще гласуват българите в чужбина, които искат да го направят. Не им се помага, за да е по-ниска избирателната активност ли?
И още, и още въпроси и питания, на които законотворците гледат с пренебрежение. И разсейват темата за изборите. С датата. И разбира се, с КОВИД-19, и ваксинирането. В тоя ред на мисли едно питане – Някой чул ли е, дали ще са разрешени браковете между ваксинирани и неваксинирини.