КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

За /не/възможното в парламента

Ентусиазмът, с който ГЕРБ и ДПС се мятат показва само, че искат избори. След изтеклия запис в пространството хората в тези две партии буквално озверяха. Бясът, който демонстрират вече взема застрашителни размери. И всичко това, защото заедно с Възраждане /, които пък предоставили записа на ГЕРБ/, смятат, че ще се докопат до властта.

Това едва ли ще се случи. По-скоро – не! Нагласите на хората не са такива, защото не са забравили тяхното 12-годишно „чудо“. Така че почти няма никаква възможност ГЕРБ да поеме кормилото на държавата и отново тясно да работят с ДПС.  

Опитват се да правят панаири и заради избирането на Бойко Рашков, на който не мога да кажа, че симпатизирам. Но като гледам колко пяна излиза от устата им, започвам да си мисля, че точно това трябва да е човекът. Защото и ГЕРБ, и ДПС, и Възраждане сега са като лъвове, които са видяли сърна.

А за БСП, ПП и ДБ – Спрете да ни плашите с хаос. Няма нищо лошо да има избори в една представителна демокрация. Изборите са привилегия и достижение на демокрацията. Нищо, че там ще излезете с голямата кошница.

Към ИТН – вие сте като детска градина. Изобщо няма да ни липсвате.  Освен да съчинявате конспирации, за друго не ставате. Даже и на една десета не можете, но пък имате претенции върху всичко. Нагли дърдорковци.

Всички в Народното събрание са арогантни и безочливи. Това, че са като баснята – „Орел, рак и щука“, не е новина. Жалкото е, че за пореден път се подиграха с българите. То обратното не е възможно. Доказано във времето!