Коментари

Ив. Гешев: Едните се бият, а други викат като на чалга парти

Мои приятели казват, че в България няма дъно. И се оказват прави. Като гледам боксовите срещи, които си проведоха недепутатите, си мисля, че вече нямат и чувство за срам.

Едни се бият, а други викат по преносими микрофони, все едно са на чалга парти. И май то би изглеждало по-прилично и полезно.

И междувременно приемат да отпадне таксата за руския газ. Беше ясно още дакато я гласуваха, че тя ще доведе до вето на Унгария за Шенген. И до смях в Русия.

Орбан си защитава хората, а не ги продава на чужди държави като нашите негодяи. И този морален отпадък ще променя за дни Конституцията, създадена от професори, академици и дисиденти като Йосиф Петров и д-р Петър Дертлиев. Тоест ще взривят държавата и после ще тръгнат за топлите страни с откраднатите наши пари. Колкото по-бързо ги изметем, толкова по-добре за България и бъдещето на децата ни. Вече всичко вярвам, че могат да направят. Включително и да се окажем накрая във война с целия свят, както след Девети септември 1944 година.

Затова трябва да бъдат заключени на безопасно място. А това може да стане като гражданите си върнат властта, открадната им от политиците. И променят законите, за да ги вкарат в затвора. Защото наистина от страна с хилядолетна история са напът да ни превърнат в недържава.

Аз и съмишлениците ни от Граждански Блок няма да го позволим и ще се борим за Родината. А вие?