КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Истината за войната в Украйна. Без пропаганда

За тези, които бяха в такава степен заслепени от злоба, омраза и грантово финансиране и бълваха ежедневно призиви за унищожение на Русия и народа и, предстоят времена на изтрезняване! Наистина ли неуки индоктринирани жалки създания си мислехте, че една вековна империя простираща се на една шеста от сушата на планетата може да бъде победена от шепа фашизоидни лакеи на част от американския елит, събран около здрависващ се с въздуха и блуждаещ неориентирано по сцените, избран с гласуване по пощата, 81-годишен президент? Вярвахте ли наистина, че армията разгромила най-големите завоеватели в по-новата човешка история, като започнем от Златната орда, минем през Наполеон и стигнем до Хитлер, може да бъде победена от шепа несретници с неясна идентичност, които живеят на чужда територия, с чужди пари, стъпили на чужда история?
Малко да бяхте прочели нещичко по темата щяхте да знаете, че онзи народ – руският, обитава огромна територия и притежава необятен и несломим дух и никога не КОЛЕНИЧИ! Те в крайна сметка винаги идват и това трябваше да ви е ясно още в самото начало на идиотската ви война, за „ползите“ от която ни продънихте ушите!
Само, че сега идва сметката и българският народ отново ще трябва да я плаща, а вие ще си отидете и даже няма да можем да ви намерим, за да ни се извините!
Вече започва да става все по-трудно за западната пропагандна машина да скрие наближаващото пълно поражение на Украйна във войната и срещу Русия. Това е тотален крах за организаторите и плановиците на тази авантюра, в която киевският слугинаж от името на американската дълбока държава въвлече НАТО и Европа.
Основният актьор в този зле режисиран фарс Зеленски рязко изчезна от „световния информационен поток“, а кураторите му започнаха все повече да разясняват, че е необходимо да се търси възможност за мирни преговори и гаранции за сигурността на Украйна. Същите, само допреди месец, с пяна на уста обясняваха, че е въпрос на време Русия да бъде разгромена на бойното поле и срината финансово и икономически! Естествено тези опорни точки бяха подети и от родните ни политици, общественици и даже от редица „интелектуалци“.
На тези ентусиасти им предстои приземяване и завръщане към реалността, а тя е, че с Украйна на Зеленски е свършено и Русия няма как да бъде победена и срината икономически – напротив! А преговори може и да има, но не във формат и време предпочитано от т.нар. „колективен запад“ – от тук насетне другаде ще се решава съдбата на тази злощастна територия, а не там където забъркаха този хаос.
А реалността е в общи линии следната:
1. Руската армия побеждава на всички фронтове и „великото“ украинско контранастъпление се превърна в кървава баня за Украйна и НАТО – пълен военен провал.
2. По данни на Световната банка Руската федерация е петата икономика в света, изпреварвайки Германия през последните шест месеца.
3. ЕС загуби над 100 млрд. евро от санкциите срещу Русия и вече трето тримесечие еврозоната е в рецесия.
Такива са фактите и то встрани от емоциите. Дали се харесват на някой или не, вече е без значение – реалностите ще отрезвят болния ентусиазъм на шепата кресливи службогонци те ще си останат с пръст в уста. И ако са си мислели, че имената им ще бъдат записани в златните скрижали на историята, жестоко са се излъгали – там такива като тях няма и няма и да има.
Време е да върнем разума като водещо начало в общественото устройство и политиката, защото както е написал Хегел „всичко действително е разумно и всичко разумно е действително“. Останалото е безпътен слугинаж и евтина пропаганда!
Поздрави на Галя от посолството!
Коментарът е на Страхил Ангелов във Фейсбук
сн. Уикипедия