КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Кокорчо ще гледа като насрано дете майка си

Кокорчо явно се е вживял много. Този път Кокорчо, с вид на гризач, ще внася закон и ще отговаря за някакъв си орган на националната сигурност. Та според този закон ще се правят списъци, разбирай – наказателни  без съд и присъда, ще замразяват пари и имущества по донос. След това сигурно следват и наказателните отряди.

Допусках, че този е изтрещял, знам какво говори за него бившият му съдружник, но чак толкова фашистки идеи не вярвах, че може да роди кухата му глава, както казват за него във Фейсбук хората.

Това е опит да заобиколи прокуратурата, защото Кокорчо, Кратунчо или Тъпунгерчо усети, че Гешев по друг начин не може да бъде свален. Озверялото ТО, наричам така само Кокорчо, обаче пак си прави сметки без кръчмар. Тези нацистки идеи няма да се харесат дори в коалицията. Да не говорим, че Конституционният съд хич, ама хич няма да одобри. Този закон ще падне още по стълбите на съда. Това може би само ТО още не разбира.

Май е време този жалкар да започне да яде бой или направо да увисва по уличните фенери. И когато стане ясно, че това законче няма да мине, ТО пак ще гледа от трибуната като насрано дете майка си. Точно, както първо се репчеше, че няма да плащаме по руската схема, а след като почти цяла Европа му го наби с 200, не е обелил и дума по темата.  

Сбъркан диктатор.