Коментари

Логореята на енергийния ни министър

България продължава да не случва на енергиен министър. Нищо, че тази област на живота ни е много важна точно сега. Нито с Делян Добрев беше добре, нито с Теменужка Петрова, нито и със сегашния.

Александър Николов снощи го даваха по БНТ. Появи се без шалчето си, с което се появява по тв студиата. Говори, говори и накрая нищо. Аз нищо не разбрах. И не защото беше нещо сложно казано, а защото Николов така и не можа да обясни, какво е говорено, какво е решено, какво е планирано при посещенито му в САЩ миналата седмица. Не е много сложно човек да се досети, че краварите пак нещо са заповядали да правим. Както и че са поискали от нас поведение на послушковци.

Затова нямаме и грам съмнение.

Водещата иска той да каже колко долари инвестиции ще има от САЩ, той бляботи нещо, ту хиляди, ту милиони, ту милиарди. Айде, бе! Тя го пита за ТЕЦ-овете, той  – диферсификации, независимости, финансирания – бла-бла. Тя го пита, кога ще представи плановете за развитието на енергетиката в парламента, той поклаща глава… Една логорея дето хич не е за разправяне.  

От говоренето на Николов снощи най-парадоксалното бе, че той вярва, че му вярваме, но ние не му вярваме.

стопкадър: БТВ