КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Май пак изтеглихме късата клечка

Много глупости се изговориха през почивните дни за енергетиката в България. Добре, че светът е олимпиада, че има какво да се гледа. Защото зрелищата български отдавна не са интересни.

Но все пак…

На министъра на енергетиката му пролича, че нищо не разбира. Опита се човечецът. Пробва да ни манипулира, но не му се получи. Въртя го, сучи го, но си дойде на думата. Все пак продажба на газ е имало. Точно, както е правело и предишното ръководство на „Булгаргаз“ – да продава излишъците. И заговори за една медийна война дето е само в неговата глава. Може би.

ГЕРБ пък се опитаха да се качат на клона, но също лоша реализация. Те пък заприказваха, все едно ние българите сме с амнезия и сме забравили при тях какво беше. Все едно не помним, че в крайна сметка газопроводите не ги направиха, за да е по-изгодно на България. Но приказваха, приказваха. Разбира се, сценките им отдавна не са интересни на хората.

Българите май пак изтеглихме късата клечка. А това не вещае добри времена за държавата ни.  В крайна сметка обаче може би идва времето, в което отново обществото ще покаже, че тук балами няма.