НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Независимият кандидат-кмет на Хасково Н. Ставрев: Ще бъда близо до хората

Независимият кандидат-кмет на Хасково – Николай Ставрев откри кампанията си тази вечер по нестандартен начин, с поход под мотото „За по-добро бъдеще за Хасково“.

„Идеята ни е да е нещо по-интересно, по-различно за хората. Моето мото е да сме сред хората и близо до тях“, каза Николай Ставрев, който е подкрепен от КП „ БСПза България“, КП „Продължаваме промяната“-, „Демократична България“, КП „България на регионите“, „Български възход“ и „Ние идваме“ – „Спаси Хасково“.

„Ние се борим за един модерен, чист град с добра инфраструктура. Борим се за по-добро бъдеще на нашите деца и достойни старини за нашите родители“, каза още Ставрев, който призова хората да гласуват на 29 октомври с бюлетина № 69.

В оставащото време на предизборната кампания, Ставрев ще наблегне на личния си контакт с хората, „защото те са най-важните. Да чуя техните проблеми и да търсим решение“, заяви Ставрев.

Преди да започне похода, той се срещна с хасковлии на Главната. Кандидатът обясни, че хората му се оплаквали, че тротоарите са обрасли, от неасфалтирани улици. А хората по селата му споделяли, че на много места нямало осветление, в някои села пък били на водоноски. „Идеята е да мислим не само за града, а за всички 36 села в общината“, допълни Ставрев.

Той обеща, че ще положи всички усилия, за да убеди хората, които до момента не са гласували, да отидат до урната и да подадат своя глас. „Ако си стоим в къщите и не гласуваме, няма как да променим нещо“, обясни още Ставрев.

След това той, заедно с председателя на Инициативния комитет – Янчо Апостолов, който издигна кандидатурата му за кмет, поднесоха цветя пред паметника на Капитан Петко войвода. В шествието с него участваха и лидерите на партиите, подкрепили Николай Ставрев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление