Коментари

Не ви ли е срам

Долнопробно държание на Министерски съвет, които разпространиха едно съобщение, уж да опровергаят една фалшива новина. Оказа се, че новината изобщо не е измислена, а чисто и просто властта отново излъга българите.

Вчера някои медии разпространиха неофициално, че днес от Виена ще кацне самолет в България и в него ще бъдат първите върнати мигранти. Нещо, което правителството е договорило, когато е преговаряло за въздушно-капковия Шенген. От пресслужбата се впуснаха да опровергават, че не било вярно, че хиляди ще пристигнат в страната ни.

Идиоти! Въпиющи тъпанари на „Дондуков 1“.

Кой нормален човек смята, че в един самолет могат да бъдат натъпкани хиляди? Просто се казваше, че първите афганистанци ще бъдат върнати. И вие го потвърдихте със съобщението си, нищо че става дума за 18 човека. Няма как да отречете, че започва връщането им, няма как да се защитите. Имам усещането, че в сградата на МС обитателите са не просто идиоти, а хора с IQ далеч под нулата.

Както казва фотографът и продуцент Виктор Димчев: „Бих искал да питам феновете на умрялата риба и всенародните въстания от 2020 – доволни ли са, че лидерите им се продадоха очаквано, както татковците и майките, са ги посъветвали?

Питам се, не ви е малко гузно, че участвахте в поредната подмяна?

Питам и останалите – не ви ли е срам?