НовиниПРЕПОРЪЧАНИТОП ВИДЕО

Обвинен за побой на жена си остава в хасковския арест/ВИДЕО/

Мирослав Желязков, който преби жена си в центъра на Харманли, задигна парите от дамската й чанта, а след това бе зрелищно арестуван от спецполицаи в центъра на Хасково, остава в ареста. Това гласи окончателното решение на троен състав на Окръжен съд Хасково, което беше взето днес.

Пред съда защитата изтъкна, че Желязков е прекарал инфаркт. Освен това адвокатите му изтъкнаха, че той не е знаел, че срещу него има издадена заповед да не наближава жена си, с която е в развод.

Днес в съдебна зала стана ясно, че откраднатите пари, около 4 000 лв, всъщност са били на Мирослав. Той отказа да разговаря с журналистите. А от съда поиска по-лека мярка за неотклонение. Това обаче не се случи. Според окръжните правораздаватели  – Милена Дечева, Жулиета Серафимова и Георги Гочев, на свобода има опасност той да се укрие или да извърши престъпление.

Миналият месец Мирослав Желязков нападна с брадва полицаи и служители на БАБХ, които бяха отишли на проверка в дома му. За това престъпление бе осъден на пробация.