Новини

ПП ДБ губи флашка на входа на РИК Хасково

ПП ДБ почти загубиха флашка с важна информация на входа на РИК Хасково. Коалицията, която се забърка на миналите избори в скандал с флашка и заради това беше отменено машинното гласуване, избраха да регистрират листата за кандидат-депутати в Хасково близо час и половина преди да изтече срокът. Флашката беше изпусната пред РИК и благодарение на журналистите стана ясно, че почти загубиха устройството, което се представя пред РИК.

На подаването на документите в РИК Хасково се оказа, че не присъстват знакови лица. Нямаше го дори и бившият финансов министър Асен Василев, който е водач на местната листа. Той ще води и мераклиите за 50-то Народно събрание в Пловдив.

Документи да подаде дойде Катя Панева, която докато беше депутат в 49-я парламент не си вдигна нито веднъж телефона, дори и когато имаше наболели проблеми в региона. Димитровградчанката, която е приближена на най-ниския генерал в света, не си вдигна телефона и дори, когато я търсихме, за да потвърди или да отрече новината ни, че е номинирана за здравен министър. Сега тя ще бъде втора в листата. Панева заяви, че ще се борят за 2 или 3 мандата от Хасково.

От листата отсъства името на хасковския бизнесмен Веселин Недев. Защо е това така не стана ясно.

Ето и цялата листа на ПП ДБ Хасково:

1. Асен Васков Василев
2. Катя Максимова Панева
3. Дарина Стайкова Влайкова
4. Атанас Петров Атанасов
5. Хасан Ергюн Бекир
6. Лозко Стефанов Лозев
7. Младен Тодоров Запрянов
8. Кирил Кирилов Търпов
9. Христо Стефанов Стефанов
10. Светла Емилова Симидчиева
11. Калоян Дончев Добрев
12. Климент Георгиев Киров