Коментари

Прокуратурата си спечели заслужени доживотни подигравки

Още една новина, която беше лансирана от следствието днес стана на пух и прах. Вътрешният министър Иван Демерджиев заяви в парламента, че главният прокурор Иван Гешев е пътувал сам в бронирания автомобил през вилната местност Ярема с назначената му охрана от Националната служба за охрана, когато вблизост до колата му е станал взрив. Членове на семейството му не са го придружавали, съобщи Демерджиев по време на парламентарния блиц контрол.

Освен това се е движил по обичаен маршрут за него, многократно е минавал по него и преди.

И каква излезе сега… Всеки ден по лъжичка изскачат нови и нови неща, които опровергават тиражираната информация минути след като се разчу за случката.

Все повече и повече започва тази истария да мирише. Все повече и повече хората в страната разбират, че совите не са това, което са.

Кой имаше сметка и защо се тръгна с този дърварски ПР… Защо се казаха толкова лъжи досега? Защо?  Изключително аматьорска постановка, за пореден път!

Сега остава само някой да вземе да обясни за този израелски експерт по тероризъм. Много ми се иска да чуя най-говорящите – Борислав Сарафов и Ясен Тодоров. Нека да обяснят, как този експерт се оказа в България точно в този момент и дали наистина е бил един ден преди инцидента в България. Дали ще обелят и дума, аз не знам.

Но че Гешев и компания, както и плачещите прокурори от страната дето излязоха да протестират си спечелиха заслужени доживотни подигравки, е повече от сигурно. Най-вече заради раздаваните на ангро шменти-капели.