КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Прокуратурата хапе като змия за последен път или като уличен помияр

Цяла плеада подлоги на Каскета се изтипосаха на телевизора и говориха тинтири-минтири. Амебите така се изложиха, че заораха дъното. Винаги се е знаело, че прокурорите в София юридически са много ниска топка. Не че и в провинцията не е така, ама не ми е за тях думата сега, а за чугунините от столицата.

Една редовна практика се опитаха да ни я покажат като нарушение на закона. Става дума за разследването около магистрала „Хемус“. Прокурорът бил привикан в ГДБОП, пък му било обяснено какво да прави, пък му било заявено, как трябва да се случат нещата и т.н. И тия с червените рокли като се наредиха на стълбите, и като заприказваха, все едно някой им повярва.

Извинявам се! Някоя и друга мисирка или държачка на микрофон се е хванала на уйдурмата им. Друг няма как да повярва на тези небивалици. Защото това, ако е вярно и ако се е случило, се прави навсякъде.

Първо, защото, това е нормална практика по време на разследването да се набелязват ходове. Второ, нали Вие бе, ахмаци от прокуратурата се смятате за господари на разследването. Що позволявате на милиционерите да ви водят за носа?

После, плашипутарниците си вкараха такъв автогол с изявлението, че май свят ще им се завие. Сгафиха, защото изнесоха чувствителна информация за тактиката на разследването. А че животът на единствения обвиняем до този момент, вече е застрашен, е вън от всякакво съмнение.

Подлогите на Гешев направиха този цирк, за да се блокира разследването и да не се стигне до по-големите разкрития. Беше хубаво малко да се помисли, че щом Рашков прави изявление предният ден, значи МВР е стигнало по-нататък.

Тия с действията си и бездействията си вчера доказаха, че Прокуратурата е част от българската мафия. Затова и редовното правителство на България още от днес се захваща с реформата там и ще хвърчат глави. На некадърници, които са много в държавното обвинение.

Казват, че змията хапе най-силно, когато и е за последен път. Всъщност не съм много сигурен дали прокуратурата хапе като змията за последен път или като улични помияри.

Все тая.