Коментари

Радев, следващият омахан си ти

Румен Радев допусна поредната си грешка, отстранявайки Иван Гешев. Изобщо не съм изненадан, че зеленият чорап отново сгафи. Това, което не разбрах за него е, защо няма инстинкт за самосъхранение. Защото след като подписа указа за освобождаването изобщо не си гарантира, че ще остане президент на България. Освен, ако Радев не си прави тънката сметка, че сега може би вече Борисов ще развали дослука с ПП ДБ, ще падне Франкещайн правителството и отново той ще нареди служебен кабинет.

Това обаче е я камилата, я камиларят…

Сега сигурното е, че следващият омахан ще е той. Преди това обаче ще бъдат овладяни службите. Така се казваше в онези записи, които стъпка по стъпка се изпълняват нещата. Тъй че свалянето на Радев е на дневен ред.

Едва след като преждевременно напусне сградата на президентството, той ще прояви „смелост“ да си направи партия, защото жаждата му за власт е пословична. Но и тогава ще допусне грешка, защото хората вече не го искат, отвратени са от него и го смятат за предател. Защото Радев не вдяна, че през последните дни Гешев стана любимец на народа, както и че българите се усетиха, че точно президентът е бащата на хаоса.