Коментари

Р. Петков: Позорни вопли за най-високия пилон със знамето на България

Позорни вопли срещу изграждането на най – високия пилон на националното ни знаме. И то с аргументи, които в нелепостта си, минават всякакви граници.

– Околната среда – хиляди пилони, на които забучихме перки, а не родния флаг, наситиха цялата страна. Преместиха пътя на пъдпъдъците, изгониха гризачите, унищожиха поколения зайци, порове… И от това на нито един от тези скудоумци не трепна окото, за душа не говоря, те нямат.

– Никой от тях не се притесни, когато осквернихме национални институции с украинското знаме. Липсата или окъсаното българско не ги смущава. Защото те никога не са принадлежали на Майка България.

– За българското знаме са писани химни, умирали са хора. Тези не знаят химните и ще умрат от собствената си душевна нищета.

Позорът изгря в целия си ръст. За еврокомисар предлагаме Лорер. Досега беше Габриел, представлява ни Майдел. Така е било и на Берлинския конгрес – без българи е решавана съдбата на България. Българщината и българите или сами ще паднат от себе си, или ще ни плюят в суратя безродници и безбъдници.

Или ще се изправим със знамето си, до знамето си и пред знамето си, или ще позволим да ни тъпчат нищожества, за които България и българщина нямат стойност, не предизвикват трепет, а предполагат подминаване по пътя към портмонето.

Да живее България! Да подкрепим идеята за Рожен и да отидем при издигането на националното знаме.

Коментарът е на Румен Петков във Фейсбук