НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

След „уникална“ спецоперация на МВР в Хасковско: Хванаха крадец на детска количка

След спецакция на МВР Хасково, за която вчера журналисти съобщиха, че е срещу битовата престъпност и пътния травматизъм, полицаи са задържали крадла на детска количка. Това е станало в Харманли, а уличена за престъплението е 24-годишна жена. Ето и „уникалните“ и „неповторими“ резултати на МВР Хасково.

В Свиленград е задържан 15-годишен младеж, откраднал телевизор. В село Генералово са открити изключително ценните 30 кг. маслини и 24 бутилки по един литър ракия. В областния град задържаха крадец на 150 лв., а в Харманли крадец на колосалната сума 1050 лв.

А по отношение на хванатите наркотици са заловени цели 15 грама марихуана. Това е станало докато са проверявани наркосборища.

По линия на Пътния закон, в Димитровград е заловен един пиян шофьор с 1.29 проила алкохол. Иначе са проверени 552 МПС-та. Съставени са общо 102 броя глоби по ЗДВП.

След такава забележителна и неповторима акция би следвало да има и наградени служители. Заради тези резултати вчера пътуването в  Хасково беше ад. Проверяваха се всички коли на изходите на града. А на ул. „Драгоман“ дори бяха изпратени тежковъоръжени полицаи с автомати. Всичко това струва пари на данъкоплатците. И на всички ни стана ясно, че престъпността в региона е преодоляна.