Спорт

Станимир Стоилов: Бронзовите медали никога не са радвали Левски

Треньорът на Левски – Станимир Стоилов смята, че загубата на тима му от Лудогорец с 0:1 в последния кръг на Първа лига по футбол е незаслужена и е дошла при едно статично положение.

„Атмосферата на стадиона отново бе прекрасна. Не сме мислили въобще за бронзовите медали, те никога не са радвали Левски. Дори ще кажа, че щях да бъда тъжен, ако ги бяхме спечелили“, откровен бе след мача специалистът.

„Лудогорец успяха да вкарат от едно статично положение, ние пропуснахме нашите шансове. Мисля, че загубата ни бе незаслужена и по-справедливо щеше да е равенството. Даже имахме положения да обърнем мача. Но трябва да играем с повече агресия, каквато показа Лудогорец днес“, смята Стоилов.

„Трудно можем да говорим за нови играчи, ще има най-много един-двама. Трябват ни хора в предни позиции. И днес имахме проблем с липсата на играчи в атака, от които идват идеите и изненадата. Но ние това го знаем и трябва да работим върху него. Нужно е да задържим нивото и да подобряваме качеството и класата на тима“, сигурен е треньорът.

„Не е казано, че Левски трябва да стане бързо световен шампион, но ние винаги трябва да се борим за трофеи“, завърши Станимир Стоилов./БНР/