НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Ст. Дечев: През следващия мандат смятам да направя два пъти повече за Хасково отколкото досега

„През следващия мандат смятам да направя два пъти повече отколкото досега. Имам силата и увереността в себе си и в екипа зад мен, че това е абсолютно възможно“. Това каза днес Станислав Дечев, кандидатът на ГЕРБ за втори кметски мандат в Хасково.

„Само за тези 4 г. той направи повече отколкото други кметове за няколко мандата. Радва ме, че има амбицията в следващия мандат да направи два пъти повече“, заяви депутатът на партията за Хасковска област – Делян Добрев.

Днес преди обяд ГЕРБ Хасково откриха кампанията си с водосвет в църквата „Св. архангели Михаил и Гавриил“.

„Всичко е пред нас. Във времето, в което не можехме да работим на терен заради пандемията успяхме да направим да внесем проекти“, каза Дечев. Всъщност той обяви и намеренията си за втория мандат – изграждане на спортни площадки зад закрития басейн, обновяване на зоологическата градина, възстановяване на езерото и розариума. А за да се привличат млади хора, Дечев и екипът му са проектирали и две сгради до обновеното общежитие на Езиковата гимназия. А всичко това ще се случи, защото в неговия екип има хора с различни специалности и те могат да бъдат отдадени на града.

„През първия мандат бях предпазлив в обещанията, тъй като общината не беше толкова финансово стабилна – имахме все още кредити за изплащане. Към този момент обаче общината е стабилна, отварят се тепърва европейски програми“, изтъкна Станислав Дечев, който след края на службата в църквата стана ясно, че е помолил Господ за успешен мандат.

Дечев обобщи и стореното от него в първия му управленски мандат – възстановяване на стадиона, изграждане на парка зад ДНА, изграждане на закрития басейн, спортни площадки. Хасково се отвори за инвеститори“, заяви досегашният кмет.

Областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев определи мандата на Дечев като най-успешния от началото на демокрацията досега. „Само за тези 4 г. той направи повече отколкото други кметове за няколко мандата“, каза народният представител, който отново повтори тезата, че искат победата още на първи тур.

„Ние трябва да даваме условията, с които да се развиват бизнесът, спортът, културата, а инициаторите са самите граждани. Мисля, че успях, защото стадион „Младост“ е пълен, басейнът е пълен с деца. Това доказва моята философия през първия мандат, че ние работим заедно с всеки един гражданин“, заяви още кандидатът за втори мандат Станислав Дечев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление