КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Аман от самовлюбени

Да се мечтае не е незаконно. Но да изказваш на глас фантазиите си е почти шизофренично. Христо Иванов казал, че в следващия парламент ще бъдат политическа сила, която ще получи мандат за съставяне на правителство. А пък Атанас Атанасов направо заявил, че Христо Иванов ще е министър-председател. Т.е, те се надяват да са първи или втори на изборите на 14 ноември.

Сега, ако кажем, че тези хора, т.нар демократи, сложиха каруцата пред коня, малко ще е. На мен ми изглежда, че още не е свършил 46-я парламент и тия се готвят да развалят новия. Защото реално те правят това, което направиха ИТН. И я подкараха като Слави, ама той поне изчака да минат изборите. А сега преди вота и мандат, и министър-председател и…

Аман от самовлюбени. Добрата новина, ако има такава в случая е, че най-сетне демократите обявиха това, което показват и това, което ние виждаме от месец насам – неистовото им желание за власт.

Ако сега думите им са продиктувани от едно изследване, което нарежда ДБ на второ място, е глупаво и фантасмагорично. Защото досега 70% от народа каза – майната ви. Ами в ноември, ако 80% кажат същото? Добре беше Христо Иванов да знае, че хората не са все пак слаботокови идиоти и че като нищо ще го хвърлят на сметището. Още повече, че вече Христо Иванов даде знак, че ще разговаря с ГЕРБ, а това срещна неодобрение. Ако има нещо сигурно, което ще направи ДБ, то те са две неща, които може да кажем и без да хвърляме боб.

1.Ще изпълняват волята и нарежданията на САЩ.

2. Ще играят срещу Румен Радев.

А ние, народът, знаем, че са дантелени, че вече два пъти се оакаха, а сега се държат като напушени.   

сн. БТВ