Новини

Акция срещу наркотиците в Хасковско

Служители от ОДМВР Хасково са провели вчера операция по линия на противодействие на престъпренията, свързани с наркотични вещества. Двама младежи са заловени да държат наркотик в Хасково.

Първият на 31г.  е проверен в жилището си на улица „Изток“. В него е открита сгъвка с грам кафеникавообразно вещество – хероин. По-късно 19-годишен е спрян за проверка в града. При вида на полицаите е побягнал и изхвърлил плик с 20 грама суха зелена листна маса – марихуана. Последвало е задържането му до 24 часа.

В Симеоновград  полицаи са проверили 20-годишен. При личен обиск е намерена 0,5 грама суха зелена листна маса – марихуана. Колегите им от свиленградското управление също са задържали момче на 19г. в когото са открили 1,7 грама от същата дрога.

Последният задържан през денонощието е в РУ Димитровград. Снощи в 20,30 часа в с.Радиево криминалисти са проверили 38-годишен жител на Стара Загора. В него е намерен плик с 23,77 грама бяло кристално вещество, реагиращо при полеви нарко тест на метаамфетамин.

Мъжът е задържан с полицейска мярка по заведеното бързо производство.