Коментари

Баба Радка – Бустерката наистина е отврат

Радка, т.нар пофесорка, продължава да дрънка по телевизиите глупости и да събира негативи срещу себе си. Тая жена умора няма, въпреки че вече е на възраст. Изпростява с професорска бързина. Баба Радка днес рече, че сертификатът на база – антитела трябвал да отпадне, защото такова нещо нямало никъде по света. И защото имунната ни система забравяла за вируса от 3 до 6 месеца.

Тази вече не я слуша главата.

Съгласен съм, че нещо трябва да отпадне. Но нека първото, което отпадне да е тази женица от тв екрана. Защото като я видя и ми идва да върна храната. Макар че тук ми възниква и въпроса, кой с такава маниакалност продължава да я кани по студията тази, за да повтаря едни и същи неща.

Ясно е, че Радка гледа в момента да настройва обществото след протеста. Но няма да й се получи. Хората отдавна разбраха и усетиха, че се облизва около Кирил Петков и че гледа да му пробута идеите, но уви.

И другото, което се питам за тази старица – Някакво достойнство, има ли? Мисля, че всички се досетиха за отговора. А той е такъв, защото Радка плещи глупости, за които всеки студент по медицина би бил скъсан на изпит.

Баба Радка – Бустерката наистина е отврат.

сн. bgonair