БългарияПРЕПОРЪЧАНИ

БСП отново внесе мораториум върху продажба на общински болници

Днес от БСП отново са внесли мораториум върху продажби на общински болници, съобщи лидерът на партията Корнелия Нинова малко преди да влезе на консултациите при президента. Миналата седмица новите партии го отхвърлиха и днес отново е било внесено в парламента. Малко след като бе отхвърлен мораториума от новите партии заявиха, че ще го внесат. Реакцията им обаче стана факт след като видяха недоволството на хората във Фейсбук.

На третата среща на консултациите днес, президентът Радев изтъкна очакванията си, че БСП ще играе важна роля в намирането на баланс в Народното събрание. И отново подчерта, че очакванията му са да се произведе стабилен кабинет.

От своя страна Корнелия Нинова отново заяви, че няма да подкрепят правителство на ГЕРБ и че трябва да се състави стабилно управление на страната. След това тя повтори решенията, които Националният съвет на партията взе в събота. Нинова съобщи още, че са готови да предоставят документи на Комисията, която ще ревизира управлението на Бойко Борисов.

сн. БНТ