Коментари

БТВ отново е на дъното

БТВ тази сутрин отново стигна дъното. Гост в предаването беше директорът на „Пирогов“. Интервюто беше срам, позор, дъно, клоака.

Водещите се държаха повече от сервилно. Разбира се, не с доктора, а с Тагарев и неговият съветник – Мустафа Емин, който спретна скандал преди дни в лечебницата.

Професионализъм от „журналистите“? Нищо подобно. Ясно стана, че отново има за изпълнение поръчка отгоре – да се измие авторитета на Емин. И затова т.нар водещи се държаха като хищници. Но с неправилния човек.

Нападат директора на болницата, кой позволи да се качи поста, кой го направи, защо го качихте, има ли такава практика, кой е виновен и т.н.

Безгръбначно държане към управляващите. Чак отвратително. Вместо да разкостят Тагарев и Емин, вместо да разработят темата, че има призиви за оставката и на Тагарев, и на Емин, вместо да говорят за един самозабравил се пр..к, те говарят, че информацията станала публично достояние и затова БТВ са си набелязали за жертва „Пирогов“.

И въпреки целта и желанието на поръчковата БТВ отново не им се получи. Защото човек просто натиска дистанционното. Тъй като и днес се видя, че тази телевизия няма нищо общо с нормалното представяне на фактите, което е първото правило в журналистиката. Парцалена работа.

А иначе директорът на болницата – д-р Валентин Димитров е за поздравление. Защото застава зад хората си, защото ги защитава и защото отново успя да изобличи подлогите.

P.S – Съветникът на министъра на отбраната Мустафа Емин подава оставка. Това се случва седмица, след като медицинска сестра от „Пирогов“ съобщи за арогантното му поведение. Мустафа Емин ще си търси правата в съда.