НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Г. Иванов: Партията съм аз, в Хасково има обединение анти Иванов/АУДИО/

„В момента се създаде ново обединение и то е анти Георги Иванов. Партията това съм аз. Аз съм последната надежда за промяна на управлението на този град“. Това заяви днес на пресконференция бивишият кмет на Хасково – Георги Иванов, който вече обяви кандидатурата си за местните избори през октомври. На тях той ще се яви с листа от 25 кандидати за общински съветници.

На последвалите журналистически въпроси стана ясно, че за явяването му на вота ще бъде използвана регистрацията на партията „Български гласъ“.

Според Иванов, новото обединение е срещу него. Той не посочи точно кое обединение има предвид, но стана ясно, че говори за „Спаси Хасково“, което е коалиция от общо 6 партии. „Те се обединиха в името на какво“, риторично попита Георги Иванов. След репортерско уточнение, че от „Спаси Хасково“ се обявиха срещу ГЕРБ и ДПС, Иванов заяви, че не е длъжен да говори до край.

Бившият градоначалник заяви, че през последните 8 години нито един журналист не го е потърсил за коментар за случващото се в града. И допълни, че не от всеки човек става кмет.

Георги Иванов и хората около него вече имат програма, която ще бъде представена по-късно. Но днес бе заговорено, че ще изгражда воден цикъл, че ще се ползва вода от яз. „Тракиец“, че на мястото на комплекс „21 век“ може да се изгради многоетажен паркинг и за всичко това имало проекти, които са от неговото време.

Какво каза точно Георги Иванов може да чуете в звуковия файл:

One thought on “Г. Иванов: Партията съм аз, в Хасково има обединение анти Иванов/АУДИО/

  • Марин Райчев

    Дори слънцето изгрява – за да види Георги Иванов!

Коментарите са затворени.