Коментари

ГЕРБ и ППДБ ще се гушнат, ще се прегърнат, ще си сядат и по скутовете…

Нали никой няма съмнение, че брак между ГЕРБ, ПП ДБ и ДПС ще има. Театърът, който ни разиграват ГЕРБ и ПП ДБ отново е нискотарифна продукция. Не се научиха да представят на хората нещо добро.

Коалиционните партньори подценяват за пореден път народа, който на 3 март, на вр. „Шипка“ им показа „любовта си“ като ги освирка. И ГЕРБ и ПП ДБ смятат, че като не споменават изобщо ДПС някой ще се хване на изявите им, че те са извън властта. Няма такова нещо.

Коалиция ще сключат двете партии и на първи план ще ни натрапват, че не им трябват ДПС. А, не е така. Има регулатори, които се избират със 160 гласа и не могат без ДПС. Така че картинката е ясна. Още няколко дни ще ни правят нискокачествен цирк и ще се прегърнат, ще се гушнат, ще си сядат по скутовете… И ще правят всичко това на мазно турско кафе.

Има и още една причина да не развалят сватбата. Страх ги е от нов политически проект, защото ще бъдат пометени, въпреки че и ГЕРБ, ДПС и ПП ДБ знаят как да купуват гласове. Много гласове дори.

Освен това, ако има една предизборна кампания ГЕРБ трябва да говорят срещу ПП ДБ и обратно. Ама как ще стане, като до вчера са яли сол заедно!