КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

За полицаите – не, за комплексираните мутри с татуировки

Полицаи биха мирни хора и журналисти. По плъзналите в мрежата клипове се вижда, че удрят и жени. Това не е държавническо, а мафиотско. Приказките, че еди какво си и еди що си са пълна заблуда, фалшиви са. Това са копелета, които нямат морал. Снощните им действия си заслужиха и напълно оправдаха вицовете за тях.

Сега искам да се извиня на съда. Затова, че преди време се скарах с тях, защото с решенията си лишиха ченгетата от заплащане на извънреден труд. Тези това заслужават. Особено след като видях кадър от стрима на Иво Божков, където уж български полицай налага протестиращ с метален бокс. Те са национални предатели.

В тази прогнила система може да има свестни хора, не ме интересува колко са те. Аз с тях пак ще пия кафе, пак ще се виждам, но това съвсем не оправдава изродщината. Тези снощи от триъгълника на властта не заслужават защита от никого. Най-малко от народа, който ги подкрепи, когато те стачкуваха и блокираха магистралата без да имат разрешение. Те просто са позор. И комплексирани мутри с татуировки.