Новини

Кой казва истината за отпуската на хасковския областен управител /АУДИО/

Служебният министър-председател или не е в час, или не е наясно каква е ситуацията с отпуската на областния управител Минко Ангелов или е съвсем на ясно, но иска скандалът да затихне.

Днес проверката на областния управител Минко Ангелов, която се извършва от МВР, ДАНС и Прокуратурата отново влезе в пленарната зала на Народното събрание. Това стана отново с въпрос на депутата от БСП Смиляна Нитова. Гълъб Донев отговори, но само той се разбра какво казва. /Чуйте и двамата какво казаха/

 

А Минко Ангелов вчера си беше на работа, но не се изясни цялата истина около отпуската му. /Чуйте го/

 

Отправихме питане към правителствената пресслужба с настояване за отговор на въпроса, кой сътвори скандала с отпуската на областния управител. Оттам обаче не отговориха.

Кой е областен управител на Хасково в момента? Този въпрос зададе от парламентарната трибуна депутатът от БСП Георги Свиленски към служебния министър- председател Гълъб Донев. След това Свиленски остро критикува премиерът, че не вижда връзка между отказа ни да бъдем приети в Шенген и подобни съмнения за корупционни практики по места.

Минко Ангелов е проверяван заради изтекла информация в медиите, че е набъркан в контрабанден канал за парфюми от Турция.