Коментари

Корнелия Нинова разочарована от Елена Йончева

Лидерът на социалистите Корнелия Нинова видимо е разочарована от Елена Йончева, която първо бе избрана за народен представител от БСП, а после и за евродепутат. Нинова не скри разочарованието си от Йончева в БТВ, където бе гост днес в предаването „Лице в лице“.

Нинова изнесе данни, че партията е помагала на Йончева, че и е осигурявала пари за филм, дори и за охрана. Стана ясно, че на Корнелия Нинова и е неприятно поведението на Йончева. Председателят на БСП разкри и защо не е подписала сигналът по т.нар скандал „Барселона гейт“. По думите на Нинова, Елена Йончева е заявила, че това е неино журналистическо разследване, че не иска да показва източниците си, че е работила и с чужди журналисти, и че не иска подписа на Нинова.

Преди дни Йончева каза, че лидерът Нинова не пожелала да подпише този сигнал. Днес обаче Корнелия Нинова категорично я опроверга. Оказва се, че на „Позитано“ Йончева не е дала нито един лист от въпросното разследване.

Разочарование от Елена Йончева има и сред партийците и симпатизантите на БСП в Хасково, откъдето тя бе избрана за депутат.