Коментари

Към ПП и ДБ: Отивайте в канала, там ви е мястото

Втори ден политиците от несистемните партии се опитват да ни обясняват, че нищо кой знае какво не се е случило след „Нексо“. И ни пробутват опорката, че случаят е маловажен. Вчера по Нова тв това ни втълпяваше един Хаджигенов, днес по БТВ пък Настимир Ананиев.

Те приемат, че това е политическа атака към тях и че българската прокуратура се намесила в политиката малко преди да бъде даден третия мандат на Демократична България. Тук само ще вметна, че Румен Радев изобщо, ама изобщо не е планирал кризисния мандат да отиде в ДБ. Но това е подробност.

Всички се досещаме, че ако от „Нексо“ бяха изливали пари в ГЕРБ, БСП, ДПС, какво щеше да се случи. Тия от ДБ-тата и от ПП-тата щяха да пълнят жълтите павета за протест. Но понеже ситуацията не е такава, то вече всичко е „не е голяма работа, стига сте забелязвали, намесват ни се, пречат ни“.

Отивайте в канала. Там ви е мястото. В политиката нямате място. Повече не искам да слушам, как са ви прекарали за мандата. Колкото и да хленчете –  “Късно е либе за китка“.