Коментари

На пръв поглед всичко си вървеше по плана на Дълбоката държава

Да се обадя и аз! Първо, смятам, че красноречието по време на война не е добродетел, и пиша с отвращение. Гледам европейската загриженост към Украйна и веднага отварям шкафчето с ментовите капки, че почва да ми се гади от дълбокото лицемерие на евробюрократите. Замислям се и не се сещам за нито един случай, в който европейската бюрократична хидра да е свършила нещо свястно в полза на нормалните хора. Няма, ей.

И сега с нейния лаком презокеански партньор въртят поредната атлантическа комбина с едничката цел грабеж. Ама наистина ли си мислите, че Форден Лайъра се е загрижила толкова много за украинските майки и деца, че се е втурнала да приема Украйна в европейската кочина? Това не би минало през ума и на най-окаяния политически дебил, ако ще да е Радан.

Дълги години украински деца, бебета и човешки ембриони се изнасят за Западна Европа

Едни – за осиновяване, каквото и да означава това. Други – за някакви си европейски ритуални дейности, догаждаме се какво означава това. Фетусите, разбира се, са изходен продукт за подмладяващи козметични процедури в реномирани европейски козметични студиа и прочие пикантни подробности.

Що се отнася до спонсорираните от Пентагона военни биолаборатории, за тях се знае отдавна, даже написах една статийка още в началото на навлизането на руските войски в Украйна, съдържаща леки наброски по тоя проблем. А по-миналата година някаква неизвестна американска фармацевтична компания проведе в една от украинските лаборатории експерименти със своята ковид инжекция, която показа феноменална ефективност, убивайки петима от петнайсетте доброволци.

Честно да си кажа, чудя се на търпението на руския президент да остави тая разпасана паплач толкоз време да си разиграва циркаджилъците на воля.

По-интересен е изборът на момент за офанзива срещу тях, защото донбаските свинщини на укрите също са известни отдавна. Има и филм, има над пет хиляди опита да бъде привлечено вниманието на европейски и световни юридически органи върху терора над тамошното население. Но от руска страна нямаше адекватна настойчивост за разрешаване на проблема.

Защо Путин избра точно тоя момент и какво беше толкова специалното на ситуацията?

На пръв поглед всичко си вървеше по план. Ваксинации, ограничения, зелени паспорти и прочие пандемистични простотии, които Путин най-добросъвестно изпълняваше, подобно на събратята си от „дълбоката пандемия“… Даже се беше завтирнал да ваксинира децата и изведнъж се случи тая промяна в поведението му. Даже, увлечен във военните действия, пропусна първата вълнá на облекчаване на ковид мерките по света и малко позакъсня с премахването на сертификатите и ограниченията в Русия.

Също така, да се твърди, че Русия чак сега разбира за тия лаборатории, е съвършено несериозно. Несериозно е да се мисли и че в Русия няма такива лаборатории. Има. Навсякъде има и всички имат, ама се правят на поникнали след вчерашния дъжд, и мисля, че тая тема тепърва предстои да бъде обследвана.

Та, защо започна всичко в тоя момент?

Първото и много важно събитие беше, че Бил Гейз призна, че ваксините не работят и естественият имунитет бил много по-ефективен. Но също така обяви, че идват нови пандемии, още по-страшни, заразни и смъртоносни, за които трябва да сме подготвени. Като под „подготвени“ Бил Гейз разбира да му бъдат плащани много пари.

Второ, подписването на пандемичното споразумение за общи действия на СЗО, според което на практика всички държави минават на пряко подчинение на Блекрок, Вангард, Стейт Стрийт и прочие финансови акули. Достатъчно е да бъде обявена обикновена пандемична ситуация и целият свят се превръща в тяхно владение. Тук даже не е необходимо да бъде споменавано името на оня сбъркан откачалник Килантропа, щото той е един безмозъчен палячо, подобно повечето палячовци-фронтмени на „дълбоката империя“.

На всеки нормален човек отдавна е ясно, че така нареченото „обществено здраве“ една от многото биоидеологии за налагане на терор и контрол над населението. И имайки предвид, че гореспоменатите финансови фондове са мажоритарни собственици на почти всичко, за което се сещате – от Сантандер до Фейсбук, Майкрософт, Гугъл, Монсанто, Макдоналдс, Форд, Алиекспрес и Амазон – то притесненията на президента на една от най-добре обезпечените откъм суровини държави в света са съвсем основателни, тъй като въпросните финансови мастодонти са устремили поглед към почти неначенатата откъм ресурси Русия.

Трето. Дълги години европейската законодателна система предпазваше от навлизането на ГМО продукти на територията на Европа, което беше много изнервящо за злосторниците в селскостопанския сектор. Сещате се кои, предполагам. В ситуация на хранителен недостиг много лесно може да се стигне до стоково превземане на Европа от страна на „дълбокото земеделие“, „дълбокото животновъдство“ и принтираните мръвки на Идиота – подобно на завладяването на Европа от „дълбоката медицина“.

„Дълбоката Европа“, като инструмент на „дълбоката империя“ съвсем съзнателно създаде удобната „европейска комисия“,

чиито дейности недвусмислено улесняват нахлуването в Европа на „дълбоката империя“ и това изглежда никак не се нрави на руските политически кръгове, ама никак. А те, руските политически кръгове, от своя страна, очевидно нямат нищо против това развитие на събитията, имайки предвид, че докато Европа набълбуква Украйна с масивни кредити, което е стандартна процедура при заробване на една държава от страна на „дълбоките финанси“, Русия продава петрол и газ на двойни, тройни и по-високи цени. Един такъв концептуален дуализъм.

Можем да гадаем дали тия деликатно заявени мераци от страна на „дълбоката загриженост“ към държавите от страна на „дълбоката медицина“ не са се оказали онзи катализатор, предизвикал реакцията на руския президент, видял дългата ръка на „дълбоката империя“ да се протяга към неговата кошница.

Времената стават все по-интересни и казаното дотук съвсем не изчерпва всички аспекти на проблема с Украйна, Русия, ЕС, УСА, енергоносителите, блоковете на влияние и алиансите. Важно е да се знае, че кой каквото да говори, знайте, че става дума за пари!

Коментарът е Димчо Димов /otizvora.com/

сн. news.bg