Коментари

На Путин му е през оная работа България

Пак вкараха темата за руските шпиони в българските служби. Дъвка, която вече дори не е сладка. Идиотите не разбират трагедията си, нещо повече те дори не разбират как по-голяма част от обществото им се смее. Естествено заради „пробивът в службите“… Искрен смях предизвиква това нещо. Те отдавна са само на хартия.

Руските шпиони винаги са на мода, когато трябва да се разсейва вниманието. А то има за какво в момента. Започват протести на земеделците, да не говорим за Пеевски, сглобката скърца, та скърца, а и вече е крайно време да изместим темата за Нотариуса. И хоп да дадем на обществото зрелище, българи шпионирали за Русия. Честно казано на Путин му е през оная работа за България. Виж обаче за САЩ, за Посолството, за Галя от посолството е друга бира.

Но американците не шпионират и сигурно е така. Защо да се напъват. След като академика се пънеше дни на ред да отиде да се отчита там, защо им е да полагат усилия да се докопат до тайните на България. Всичко им е дадено на тепсия.  Но никой и дума на обелва, че толкова пари похарчиха за лобисти подмянкаджиите, пък никой не иска да се среща с тях. Арестът и новината са за затягане редиците на евроатлантическите сили и за замазване на очите им след провала с мечтаното пътуване на Денков.

В крайна сметка идеята е да ни къпят! Позиране и замазване, нищо друго.