КоментариПРЕПОРЪЧАНИ

Не прокурори, а помияри! Жалкари и подлоги

Прокурорите в България се оказаха едни от най-големите подлоги. На властта, която и да е тя. Хората с червени тоги са най-големите лицемери на съдебната власт.

Тези хора забравиха, че само до преди няколко дни какъв цирк правеха по стълбите на съдебните палати в страната. Реваха, бършеха сополи, кланеха се на Иван Гешев, а сега само за няколко часа се обърнаха толкова силно срещу него. Първо това направиха 6-ма „храбреци“ от прокурорската колегия на ВСС. 6-ма, които му бяха най-верни. Същите тези, които досега два пъти отказаха да отстранят Иван Гешев. Сега изведнъж по команда започнаха да го атакуват в гръб. Докато Гешев е в САЩ.

Предателско! Нагло! Лицемерно! Помиярско!

В момента Гешев е за съжаление, колкото и парадоксално да звучи. За съжаление, защото, виждайки как най-преданите му кучета го предават. А едно куче никога не предава стопанина си.

Кукловодите натиснаха копчето и щурмуваците / 6-ма на брой/ му се нахвърлиха, все едно това е най-големият им враг, а не доскорошен техен идол, фюрер, началник… След това и прокурори от страната като озверелие песове дето им е замирисало на кръв ги последваха.

Жалкари, само това ли успяхте да измислите вчера?