НовиниПРЕПОРЪЧАНИ

Обвиненият за убийството на Тургай Сали от Хасково: Правих извратен секс с жена, а мъжът й ни хвана. Той ме натопи

Обвиненият в убийството на хасковлията Тургай Сали – Тути – Виктор Омар смята, че е натопен от мъж, с чиято съпруга е правил извратен секс. Това обясни той пред медиите в Хасково докато се чакаше решението на съда. По време на заседанието Омар сам започна да разказва за жена с името Касандра. По думите му с нея той правил секс, а в любовната игра са използвали различни играчки, които им били доставени от съпруга й. „Той завари жена си върху мен, затова смятам, че ме натопи за убийството. Аз влязох в България законно, но не за да убивам. Не съм престъпник. Аз танцувам и дойдох да науча двама души на танци. Те се свързаха с мен по интернет“, отговори на журналистически въпроси мексиканецът Виктор Омар.

На въпрос на в. 24 часа, как е дошъл в България, Омар отговори: „Дойдох в четвъртък. Два дни бях с Еди и Касандра край Пловдив. Те плащаха всичко. В събота Еди го нямаше, донесе ни секс играчки и изчезна. С Касандра се забавлявахме с тях. Когато той дойде в неделя, завари жена си върху мен. Аз не знаех, че са съпрузи. Когато ме арестуваха бях в леглото с нея“.

Прокурорът по делото не уточни дали е разпитвана жена с името Касандра. Цвета Пазаитова каза само, че по разследването има разпитвани жени.

Разстрелът бе извършен миналата събота в Хасково. Тургай Сали почина в пловдивска болница.