Коментари

Резилът на българските демократи

Българските демократи в лицето на „Да, България“ се навряха сами в такъв резил, че скоро едва ли някой ще ги стигне. Христо Иванов – Носа мълчи, дума не обелва, че съветникът на Тагарев – Мустафа Емин, който е от „Да, България“ сътвори скандал, който изобщо не е за пренебрегване. Но иначе логото на тези български демократи е: „Довери се на разума“.

Ето за какво става дума, въпреки че вече писахме:

Коментарът направо е излишен. Затова предлагаме коментари от социалните мрежи, в които не  сме вложили никаква редакторска намеса. Но преди това само да уточним, че въпросният Мустафа Емин е завършил Исторически факултет на Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. Специализирал Нова българска история с педагогически профил.

Ето и самите коментари

Невероятно подходящ за министерството на отбраната. И тез промяна щели да правят. Боже пази България!

Типичната нагла и арогантна дебарка

Сега очаквам Танас и Тагаренко да излязат и да заявят , че това е провокация на руснаците и лично Путин, в опит да разклатят сглобката..

Мустафата може и да си дерибейства като паша или бей, но трябва да има хабер, че такива бабаитлъци вече не хващат дикиш, защото не всички са хрисима рая.

Иначе човека може да извади нещо „позитивно“ от това – до днес никой не го беше чувал, днес е известен.

Не бе Путин го е пратил в ДБ под прикритие и сега го активизира…

Амчи шеф бе, шеф! Във Военната що не е пробвал, не е ли там с предимство? Нещо за ред, дисциплина, личен пример – докопат ли се, а ТЕ затова драпат, че рядко стават за друга работа, си показват характерите. А зависимостите също не остават скрити, но другите, чакащи за постове си траят.

Просто ДБ са назначили поредната калинка в МО, малко по брадясала , но също толкова компетентна в отбраната …

Срам за Да България! Вижте му CV то в сайта на ДА България! Нека министъра на отбраната заедно с Мирчев да обяснят на базата на каква експертиза и в каква област е съветник на министъра на отбраната! Министъра на отбраната трябва и той да си подаде оставката защото нашите пари не са да се държат на Хранилка “Видни Демократи” .