Спорт

Стамен Белчев си тръгва от „Арда“

Треньорът на Арда Стамен Белчев прекрати своя договор с клуба. Това стана по взаимно съгласие след среща с президента на кърджалийския клуб Петър Пешев, съобщава официалния сайт на Арда.

“Приятели, обръщам се така към вас, защото смятам, че ви имам за такива. Искам да изкажа огромна благодарност към абсолютно всички, които работят в клуба. Като започна от финансовия благодетел, президента, всички футболисти и тези, с които спечелихме промоция за Първа лига, треньори, цялата администрация и всички, които са свързани с отбора.

Последната година бе една от най-щастливите в моята кариера като треньор. Заедно изживяхме незабравими моменти, заедно постигнахме целта Арда да играе сред най-добрите отбори в България. Сигурен съм, че в Кърджали оставям само приятели. Надявам се един ден пътищата ни отново да се пресекат.

Пожелавам успех на Арда, защото съм сигурен, че мястото на отбора е сред най-добрите в България. В много малко клубове в България се работи толкова професионално. Искам да благодаря от все сърце на абсолютно всички фенове на Арда, които бяха от първия ден на стадиона и подкрепяха отбора навсякъде из страната. Вие сте за пример на абсолютно всички. Благодаря ви”, сподели хасковлията Белчев пред официалния сайт на клуба.